Festina & Friends, woensdag 2 mei a.s.

door: Frank ten Have geplaatst: 5 april 2018 nog geen reacties
  • donderdag 5 april 2018

Festina & Friends, woensdag 2 mei a.s.

Beste Festinezen!

Beste Festinezen!

Ook dit jaar gaan we verder met de samenwerking met Spirit ‘centrum jeugdbescherming’; op woensdag 2 mei aanstaande organiseren wij wederom het Festina & Friends evenement. Festina & Friends staat voor verbinding en samenwerking, we geven op deze wijze graag iets terug aan de gemeente Amsterdam en bezorgen de kinderen van Spirit een onvergetelijke dag.

Spirit vangt kinderen op die door familieomstandigheden of anderszins in de problemen zijn gekomen. Middels speciale kleinschalige opvanghuizen en pleegzorg wordt deze kinderen een basis geboden voor een betere toekomst.

Dit jaar is er een stagegroep van 5 man sterk bezig met de organisatie van het evenement in samenwerking met Yolentha Ram, onze clubmanager.

Het thema is dit jaar ‘Circus’ met tennis als hoofdactiviteit en daarnaast nog vele andere ludieke en sportieve activiteiten. Festina jeugdleden tussen de 6 en 13 jaar mogen dit jaar ook mee doen aan het evenement! Aanmelden kan via festinafriends@ltcfestina.nl, geef s.v.p. de naam + leeftijd door.

Vrijwilligers gevraagd voor woensdag 2 mei

Om de kinderen en (pleeg)ouders van Spirit een mooie dag te geven zoeken wij vrijwilligers. Als vrijwilliger helpt u bijvoorbeeld als groepsbegeleider, bij het opbouwen en afbouwen van het event, uitdelen van de goodiebags of biedt u ondersteuning bij de catering. U kunt zich opgegeven voor de gehele middag (± 5-6 uur) of voor een halve middag (± 2-3 uur).
    Groepsbegeleiders zijn er van 12:00 – 17:00 uur.

Het evenement vindt plaats van 12.00 tot 17.00 uur. Aanmelden kan door een mail te sturen naar festinafriends@ltcfestina.nl. We horen graag of u een halve of een hele middag aanwezig kunt zijn!

Geen tijd als vrijwilliger?

Lukt het niet om als vrijwilliger te helpen maar wilt u wel graag een bijdrage leveren? We zouden een gift voor dit evenement ook zeer waarderen. Hiermee kunnen wij alle activiteiten realiseren en er een prachtige dag van maken. Meer info? Mail dan naar clubmanager@ltcfestina.nl.

Met vriendelijke groet,

Yolentha Ram (Clubmanager)
    en stagegroep Sport Management en Ondernemen:
    Arianna Prins, Laura van Noort, Joël Reijgersberg, Lars de Vré, Wouter Gijzen

Reacties op dit artikel