Association of Centenary Tennis Clubs

Festina is sinds 2017 een trots lid van de Association of Centenary Tennis Clubs (“CTC”).
Voor alle informatie over CTC, zie hier onderstaand:

Toernooien in 2018 Association of Centenary Tennis Clubs - CTC

Als lid van Association of Centenary Tennis Clubs - CTC is Festina ingedeeld voor de volgende internationale toernooien:
- 7 t/m 9 september in Dublin bij Carrickmines Croquet & Lawn Tennis Club. Toernooi samen met Santander, St Georges, HLTC Leimonias.
Een team van 8 spelers wordt gezocht (speelsterkte 6-7): 2 dames 55+, 2 heren 55+, 4 heren 65+
- 28 t/m 30 september in Athene bij Athens Lawn Tennisclub. Competitie samen met Cumberland en Donnybrook.
We zijn op zoek naar een team van 6 spelers (speelsterkte 3-5; Dames 35+, dame 45+, 2 heren 35+ en 2 heren 45+)

Voor beide toernooien geldt dat Festina de toernooikosten betaalt. Reis en verblijf zijn voor eigen rekening.
Belangstelling!!? Stuur email aan Yolentha Ram clubmanager@ltcfestina.nl

Aan de hand van de aanmeldingen zullen teams worden samengesteld.

Anne Marie Glasz

CTC is opgericht door 8 “founding members”, allen opgericht voor 1900. Inmiddels bestaat CTC uit meer dan 70 clubs (op alle continenten), die tenminste 100 jaar oud zijn. De clubs onderscheiden zich veelal door hun hun rijke tennis- en club geschiedenis en de prominente rol die de clubs spelen in de tennissport in hun land. Festina is na H.L.T.C. Leimonias de tweede club in Nederland die lid is van CTC.

Doel van CTC is het in stand houden van tennis tradities en het koesteren van de “spirit of fair play”, die inherent is aan tennis. Deze doelstelling wordt gerealiseerd door het organiseren van competities en uitwisselingen tussen de 70 clubs en het organiseren van tennis workshops. Bijzondere focus is er voor het ontwikkelen van nieuw tennistalent middels “junior events”.

Voor meer informatie over de Association of Centenary Tennis Clubs (“CTC”), klik hier!