Beheerders, Groundsmen, Clubmanager en Clubsecretaris

Arno Jellema - Groundsman

Arno Jellema, natte najaarsdag

Ernest Versaevel - Groundsman

Ik ben Yolentha Ram, clubmanager op Festina. Een nieuwe functie die een paar jaar geleden is aangenomen en inmiddels is gevormd. Als geboren en getogen Friezin ben ik op mijn 18e verhuisd naar Amsterdam. Ruim 7 jaar heb ik met veel plezier in het mooie Amsterdam gewoond waar ik de HBO opleiding Sport, Management en Ondernemen heb afgerond. Dankzij een sportief gezin ben ik opgegroeid met diverse sporten waaronder schaatsen, paardrijden, volleybal, tennis, zwemmen, wintersport en meer. Het verenigingsleven is mij dus niet vreemd.

Sport is één van mijn grootste passies. Na mijn studie ben ik in de fitnessbranche enkele jaren werkzaam geweest als clubmanager en instructrice. Tegenwoordig woon ik in Haarlem met mijn twee katten en werk ik naast mijn baan bij Festina als ZZP’er. Met veel passie en vanuit het hart geef ik yoga,- pilates,- en bootcamplessen en organiseer ik met plezier diverse workshops. Een heerlijke en welkome afleiding naast mijn baan als clubmanager, waar ook het werken met mensen centraal staat.

In de functie clubmanager ben ik ondersteunend aan het Bestuur en neem ik voor hen veel werk uit handen. Ik draag bij aan het verbinden en het met elkaar in contact brengen van het Bestuur, leden, commissies en personeel. Ik houd mij o.a. bezig met financiële,- en personeelsadministratie, werk veel samen met de groundsmen en trainers, onderhoud contact met commissies en ondersteun waar nodig, ben betrokken bij de (jeugd-)competitie, ben een luisterend oor voor leden en werk nauw samen met de secretaris, de beheerder en het barpersoneel. En nog zoveel meer, een erg veelzijdige functie en daarom ontzettend leuk!

Mocht je eens kennis willen maken of een praatje willen maken dan ben ik via onderstaande gegevens te bereiken.

Sportieve groeten,
Yolentha Ram