Openingstijden en huisregels

Openingstijden park, banen en clubhuis

- Per maandagmorgen 16 oktober a.s. park en banen open 09:00 uur

Dit i.v.m. met de late zonsopkomst en de tijd die de groundsmen nodig hebben om de banen in orde te maken.

Voor het volledige overzicht, klik hier!

- Kijk altijd op Twitter of op de website (rechts) of de banen bespeelbaar zijn, of klik hier!
- Om de actuele baanbezetting te zien, zie de Homepage rechts derde blok van boven, of klik hier!

Huisregels

- Honden worden op het park niet toegelaten, ook niet als ze aangelijnd zijn.
- Indien u onvolkomenheden op de baan ziet (een losse lijn, kuilen e.d.) wordt het op prijs
   gesteld als u dit bij de beheerders, groundsman of clubsecretaris meldt.
- Rekeningen bij de bar moeten dezelfde dag voldaan worden.

Roken

Wij zijn een tennisvereniging. Wij willen daarom zo veel als mogelijk rookvrij zijn. In het clubhuis mag er absoluut niet worden gerookt.
Buiten mag evenmin worden gerookt, behalve als niemand er last van heeft. Dit laatste is ter beoordeling van de niet-rokers. Deze mogen de rokers verzoeken om te roken op een plek waar anderen er geen last hebben.