L.T.C. Festina

Amsterdam
home

Verslag Wereldkampioenschappen 21-en

door: Frank ten Have geplaatst: 3 november 2017 nog geen reacties
 • vrijdag 3 november 2017

  Verslag Wereldkampioenschappen 21-en

  Zondagmiddag 29 september

  Met maar liefst 72 deelnemers op 9 banen. We werden onder een waterig zonnetje bij de tribune en baan 4 welkom geheten door Marja, namens de Evenementen commissie. Just, Fé, R...

  Zondagmiddag 29 september

  Met maar liefst 72 deelnemers op 9 banen. We werden onder een waterig zonnetje bij de tribune en baan 4 welkom geheten door Marja, namens de Evenementen commissie. Just, Fé, Robin en Hester demonstreerden hoe je handig moet 21-en want bij de Wereldkampioenschappen gaat het om de punten. Tactieken werden bedacht, maar de belangrijkste was toch wel, hoe ontwijk ik op een veilige manier mijn dubbelpartner.

  Op sommige banen kwamen er nieuwe regels bij, want de serverende partij meende toch voordeel te hebben en er moest ook gewisseld worden van baan om de zon te ontwijken.

  De sterktes waren goed ingeschat per baan; niet zelden werd het 21-19.

  Bij de afsluitende borrel was er de prijsuitreiking door Paulette Mostert en Robin Dorré, met vele wereldkampioenen per baan en schitterende witte sokken als prijs. Deze kampioenen zijn qua kleding nu alweer klaar voor het komende seizoen.

  Marja, Paulette en Robin werden hartelijk bedankt door Rien. Daarna begon de afscheidsceremonie ter ere van Sander, er werd geborreld en gegeten ter afsluiting van het seizoen 2017.

  Reacties op dit artikel

  0 reacties
  Wil je ook reageren?