Beheerder, Groundsmen, Clubmanager en Clubsecretaris

Graag stel ik mij aan jullie voor, mijn naam is Yolentha Ram en vanaf 1 maart start ik met veel plezier als ‘Clubmanager’ bij LTC Festina. Als een geboren en getogen Friezin ben ik op mijn 18e verhuisd naar Amsterdam. Ruim 7 jaar heb ik met veel plezier in het mooie Amsterdam gewoond waar ik tevens de HBO opleiding Sport, Management en Ondernemen heb afgerond. Dankzij een sportief gezin ben ik opgegroeid met diverse sporten waaronder schaatsen, paardrijden, volleybal, tennis, zwemmen, wintersport en meer. Het verenigingsleven is mij dus niet vreemd. Sport is één van mijn grootste passies. Na mijn studie ben ik in de fitnessbranche werkzaam geweest als instructeur en later ook als clubmanager. Tegenwoordig woon ik in Haarlem met mijn twee katten en werk ik tevens als ZZP’er. Met veel passie geef ik yoga lessen en workshops waar ik veel energie van ontvang maar ook energie in kan geven. Daarnaast geef ik o.a. pilates, bootcamp, vitaal+, kinderyoga, mindfullness en volg ik nu een opleiding tot baby yoga & baby massage therapeute.

Ik stap graag terug in het verenigingsleven waarin men als een grote familie hun favoriete sport beoefent. Ik kijk er naar uit om de organisatie binnen de vereniging, samen met de vrijwilligers en collega’s, verder te professionaliseren. We maken kennis in maart ofwel april als het seizoen weer start, ik wens jullie alvast veel speelplezier en succes. Tot snel!

Sportieve groeten,
Yolentha Ram
e-mail adres: clubmanager@ltcfestina.nl

Bart van Bergen - Beheerder

Voor degene die mij niet kennen, mijn naam is Bart van Bergen en sinds 2015 pachter van het clubhuis op tennispark LTCFestina.

Na jaren te hebben gewerkt voor oa ABNAMRO en Vodafone, in 2014 het roer omgegooid en sindsdien als ondernemer verder gegaan.

HOSPITALITY

Ik sta voor een clubhuis met allure, maar ook gezond en gezellig. Voor elk lid het thuisgevoel creëren, is het streven.

En niet alleen voor de leden, maar ook voor de trainers, groundsmen en mijn eigen personeel moet de club een fijne werkplek zijn.

FOOD & BEVERAGES

Qua F&B  is er  een breed gevarieerd aanbod.
Naast de huiswijnen, is er ook aanbod voor de connaisseur. Leverancier Grapedistrict heeft voor Festina een mooie wijnkaart samengesteld. In het bierassortiment zijn er altijd minimaal 3 bieren op de tap. En een veelvoud op fles.

Verder maken we ons druk om zoveel mogelijk leden aan de (groente) sap te krijgen. Met de frisdrank zijn we nog zoekende in hoe ons assortiment zou moeten zijn (tips welkom).

In de keuken maken we zo min mogelijk gebruik van prefab en het meeste maken we dan ook zelf. Daarnaast zijn onze producten waar mogelijk biologisch en duurzaam geproduceerd.

Sinds 2018 werk ik ook samen met slagerij Ten Wolde. Deze slager zit op de Constantijn Huygenstraat.  De dieren komen allemaal uit Waterland en ze worden grootgebracht bij hobby boeren.

WASTE PROGRAMMA

Met z’n allen produceren we een berg aan plastic en ander afval. Ik ben altijd op zoek naar een manier om dit te veranderen en de berg  afval  in 2020 op z’n minst te hebben gehalveerd. (Ideeën zijn welkom)

WINTERPROGRAMMA

Het clubhuis is gesloten van 1 nov tm 1 april. In die periode is het mogelijk om feestjes,, diners en team uitjes te organiseren in samenwerking met ons. Dat mag zelfs al vanaf 15 september. Diners zijn al mogelijk voor groepen vanaf 15 personen.Voor meer info, kun je een mailtje sturen naar: bartvanbergen@hotmail.com