Brigitte Bierenbroodspot

foto bij bericht

Mijn naam is Brigitte Bierenbroodspot, vierendertig jaar, geboren en getogen in het centrum van Amsterdam.

Momenteel woon ik samen met mijn vriend alweer meer dan tien jaar met veel plezier in Amersfoort. Mijn eigen tennisopleiding heb ik genoten bij de tennisscholen Popeye Goldstar en Amstelpark. Op mijn zeventiende speelde ik eerste klasse gemend op zondag, waarna ik door blessureleed gedwongen werd om volledig te stoppen met tennissen.

Vanuit liefde voor het spel heb ik vrij jong mijn trainers licentie(s) gehaald en ben naast mijn studies Kunstgeschiedenis en Sociologie parttime training gaan geven bij TV Tie-Breakers. Dit groeide al snel uit tot een fulltime functie bij G.L.T.C. Het Spieghel waar ik mijzelf heb kunnen ontwikkelen tot een prestatieve (selectie)trainer. Ik denk dat ik mijzelf het beste kan omschrijven als een fanatieke trainer die probeert, ongeacht leeftijd en het niveau van de spelers, het tennisspel naar een hoger niveau te tillen. Individuele ontwikkeling en oplossingsgerichtheid staat dan ook altijd centraal binnen mijn trainingen.

Momenteel ben ik in het bezit van een A- en B-licentie, ben ik gecertificeerd personal trainer en powerlift instructeur, neem ik deel aan opleidingen binnen het Athletic Skills Model en volg ik diverse applicaties binnen en buiten de tennis sport.

Contactgegevens:
brigitte.bierenbroodspot@gmail.com
06 - 1418 9338