Anouk Sinnige - Trainer

Hallo allemaal!

Ik ben Anouk Sinnige. Op mijn 8ste begon ik met tennissen en was gelijk helemaal enthousiast. Mijn ouders hadden geen kind meer aan mij ;)

Het tennissen werd al vrij snel serieus. Bij de jeugd heb ik altijd in de top 5 gestaan en mijn hoogste ranking in de jeugd single was #1. Na mijn middelbare school heb ik een jaar getennist voor een universiteit in Amerika. Dat ging zo goed dat ik na dat jaar de wereld heb rond gereisd om internationale toernooien te spelen. Mijn hoogste ranking bij de Nederlandse senioren was #23.

In totaal heb ik meer dan 15 jaar 1ste klasse gemengd op zondag gespeeld en daarnaast altijd in Duitsland gespeeld. Met veel trots kan ik schrijven dat ik van 2009 tot en met 2014 speelde voor het 1ste team van Festina en dat ik vier keer clubkampioen ben geworden.

Ik kan nog steeds uren tennissen en ik vind het bijna altijd jammer om te stoppen! Bij zowel winst of verlies blijf ik verliefd op het spel. Tennis heeft namelijk alles in zich: Tennis vergt goede tennisslagen, tactisch inzicht, je moet fysiek fit zijn, met spanning om kunnen gaan en je mentaliteit wordt telkens getest.

Mijn werk in de advocatuur heb ik beëindigd om mijn passie, tennisles geven, te volgen. In mijn lessen probeer ik mijn enthousiasme, liefde en kennis voor het spel over te brengen - ik probeer hierbij alle elementen van tennis terug te laten komen in de lessen.

Tot slot …. ik ben getrouwd met Bob Rog (ook een Festinees en fanatiek tennisser) en we hebben twee prachtige kinderen, Anna-Mae en James.

Ik hoop jullie allemaal te zien op de tennisbaan! Tot snel.

Groetjes,
Anouk Sinnige

Contactgegevens:
anouksinnige@gmail.com