Beheerders, Groundsmen, Clubmanager en Clubsecretaris

Yolentha Ram, Clubmanager

Graag stel ik mij aan jullie voor, mijn naam is Yolentha Ram en vanaf 1 maart start ik met veel plezier als ‘Clubmanager’ bij LTC Festina. Als een geboren en getogen Friezin ben ik op mijn 18e verhuisd naar Amsterdam. Ruim 7 jaar heb ik met veel plezier in het mooie Amsterdam gewoond waar ik tevens de HBO opleiding Sport, Management en Ondernemen heb afgerond. Dankzij een sportief gezin ben ik opgegroeid met diverse sporten waaronder schaatsen, paardrijden, volleybal, tennis, zwemmen, wintersport en meer. Het verenigingsleven is mij dus niet vreemd. Sport is één van mijn grootste passies. Na mijn studie ben ik in de fitnessbranche werkzaam geweest als instructeur en later ook als clubmanager. Tegenwoordig woon ik in Haarlem met mijn twee katten en werk ik tevens als ZZP’er. Met veel passie geef ik yoga lessen en workshops waar ik veel energie van ontvang maar ook energie in kan geven. Daarnaast geef ik o.a. pilates, bootcamp, vitaal+, kinderyoga, mindfullness en volg ik nu een opleiding tot baby yoga & baby massage therapeute.

Ik stap graag terug in het verenigingsleven waarin men als een grote familie hun favoriete sport beoefent. Ik kijk er naar uit om de organisatie binnen de vereniging, samen met de vrijwilligers en collega’s, verder te professionaliseren. We maken kennis in maart ofwel april als het seizoen weer start, ik wens jullie alvast veel speelplezier en succes. Tot snel!

Sportieve groeten,
Yolentha Ram